رویداد فعالین جهادی استان سمنان
میزبانی چهاردهمین رویداد گنج که جهت پرورش و حمایت از ایده های خلاقانه جهادی است به استان زیبای سمنان رسید .
رویداد دو روزه ای که در آن گروه های مختلف جهادی و غیر جهادی حضور داشتند و به ارائه ی ایده های خود پرداختند.
در مجموع گروه های استان سمنان 132 طرح بارگزاری شد که از مجموع این طرح ها 70 طرح در حوزه های عمرانی ، بهداشت و درمان ، اشتغال زایی، آسیب های اجتماعی ، فرهنگی ، آموزشی و محیط زیست مورد قبول دبیرخانه رویداد گنج قرار گرفت و مسئولین گروه ها به رویداد دعوت شدند .
از همه جهادگران استان سمنان خواسته شد تا طرح های خلاقانه خود را برای دبیرخانه رویداد گنج در سایت رویداد ارسال کنند که پس از دریافت طرح ها ، با نظر کارشناسان دبیرخانه رویداد گنج از میان طرح های ارسال شده ، 70 طرح پذیرفته شدند که از همه این گروه ها برای شرکت در رویداد گنج استان سمنان دعوت بعمل آمد .
روز اول رویداد گنج
در تاریخ بیکم دیماه ، گروه های پذیرفته شده در محل رویداد گنج – مجتمع گردشگری خیل خان – واقع در مهدی شهر سمنان ، حضور یافتند و پس از پذیرش و پذیرایی اولیه ، کارگروه هریک از گروه های جهادی مشخص شدند و هر کدام از این گروه ها در یکی از کارگروه های ( عمرانی و زیرساختی ، بهداشت و درمان ، فرهنگی ، آموزشی ، آسیب های اجتماعی ، محرومیت زدایی و…) حضور پیدا کردند. سپس در بین گروه ها ، بوم اول که برای تشکیلات طرح هست توزیع گردید که هدف از تکمیل این بوم بازنگری و واکاوی ساختار تشکیلاتی هر گروه جهادی بود که پس از آن مشاورانی که پاسخگو و راهنما گروه های جهادی در هر کارگروه بودند با توجه به محور های ارزیابی بوم هر گروه را ارزیابی کردند.
با تکمیل بوم تشکیلات نوبت به تکمیل بوم حل مسئله رسید که هدف از آن بررسی مسئله مورد نظر گروه های جهادی و همچنین راهکار ارائه شده توسط آنان بود که این بوم نیز توسط مشاوران کارگروه ها بررسی شده پس از تکمیل این دو بوم ، بوم ده چکش جهادی برای چکش کاری جهادی ، راهکار ها توسط گروه ها تکمیل شد که این بوم نیز مورد بررسی قرار گرفت در پایان روز اول گروه ها می بایست یک ارائه سه دقیقه ایی از گروه خود ضبط کردند و حداکثر تا ساعت 9 صبح روز بعد وقت داشتند که آن را به آدرس مجازی دبیرخانه رویداد گنج ارسال کنند.
روز دوم رویداد گنج
در روز دوم رویداد ، گروه ها در سالن آمفی تئاتر به صورت تجمیعی حضور یافتند و پس از صرف صبحانه در کارگاه ارائه آسانسوری که در واقع آموزش ارائه طرح بود شرکت کردند و پس از آن جلسه پرسش و پاسخی با مسئولین بنیاد علوی برگزار گردید در این مرحله کارشناسان و مشاوران طرح های برتر را انتخاب و این گروه ها با توجه به آنچه در طی دو روز آموخته بودند به ارائه طرح خود پرداختند در انتها با معرفی گروه های برتر استان گلستان و تقدیر از این گروه ها ، پاکت های حمایتی میان همه گروه ها توزیع گردید که در آن میزان حمایت بنیاد علوی از هر یک از گروه ها مشخص شده بود .
این حمایت ها در غالب حمایت های بلاعوض نقدی ، انجام خدمات مانند ساخت مستند ، ست اداری و…. ، معرفی به نهاد ها و شرکت ها جهت دریافت وام با مبالغ بالا و همچنین معرفی به ارگان ها برای همکاری با آنان صورت پذیرفت .
گنج واقعی شما هستید ….
مرکز حرکت جهادی و مردمی و بنیاد علوی
بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی ایران
دیماه 1401
1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
yandanxvurulmus.H7aJPta4AVh7